Siirry pääsisältöön

#lähimetsät #localforestsHelsingin Annalassa ei tarvitse siirtyä kuin kolmisen metriä sivuun polulta, kun ollaan "viidakon" suojassa. Lehtien ja kasvillisuuden seassa on paljon retrotavaraa, vanhoja Arabian astioiden kappaleita, Optimal-särkylääkkeiden metallirasioita (käytetty 60-luvulla Buranan tapaan), pullojen korkkeja ja emaliastioiden kappaleita. 
Viidakossa / In the Jungle on Vimeo:  Kumpulanmäellä on vihreä kivijalka, joka toimii kesäisin penkkeinä paikassa viihtyville. Näin uutisissa, että kaupunki aikoo rakentaa jatkossa tähän ja kävin kuvaamassa nämäkin paikat, ajan kerrostumat, siellä.


  Maalipöntön uusi, (edelleen!) värikäs elämä: olla sekä maamerkkinä   että tuhkakuppina. 
                  Watch #urbanforest2 #urbaanissa metsässä2 on Vimeo: 

Tiilet luonnotushoidoissa


Lähimetsästä inspiroitunut (tekijä ei tiedossa)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Syksyn kauniit ja rohkeat / #Boldandbeautiful of the Autumn 2020 #collageart

Syksyn kauniit ja rohkeat  https://vimeo.com/465328803 Syksyn viimeiset kukkijat näyttävät aina dramaattisilta tuulessa liehuvine terälehtineen. Kyllä on pienillä kukilla uskoa syksyiseen huomiseen! Nämä Kauniit ja rohkeat -teokset syntyivät sen jälkeen, kun olin mukana juhlissa, jotka koronan takia pidettiin ulkosalla ja jollaisia nyt vielä syksymmälläkin vietetään puutarhoissa vaikka lämpötilat voivat kohta käväistä pakkasenkin puolella. The last bloomers are always so pathetic and cute. It reminds me of all the parties we still in autumn have to have in the gardens because of the covid- lockdown. So let's be bold and beautiful!

Kirje, arkeologinen löytö / Letters #letters2020 #letterart

Kirjoittamattomat kirjeet Ajattelin rakennella kirjeitä videopuhelun ja näkemisen sijaan. Tekstit puuttuu, ehkä nämä ovat haaveita saapumattomista ja lähetetyistä kirjeistä? I was building letters to send. Unwritten letters, perhaps they are dreams about missing "vintage" feelings now? All this lovely stuff: receaving, reading, sending, happy ending -letters?

#Teosvälitys2020 #Teos2020 #kevätvalo

Kevään valossa / The Light exists in Spring Kevätvalo 1 / The Light in Spring 1 12020 Vesiväri ja öljy paperille Watercolor and oil on paper Kevätvalo 2 / The Light in Spring 2 2020 Vesiväri ja öljy paperille Watercolor and oil on paper  Kevätvalo 3 / The Light in Spring 3 2020 Vesiväri ja öljy paperille Watercolor and oil on paper Vierailija / The Visitor 2020 #Teos2020 Prässätyt kasvit, akvarelli ja paperileikkaus Dried plants, aquarelle, silhuette cuttings in transparent paper